Gå till innehåll
Du är här:

Hos oss står du i centrum

Under september kan du bli tillfrågad om vi får spela in ditt samtal med oss, det är en del av vår kvalitetssäkring. Det är viktigt för oss att samtalet handlar om det som är viktigt för dig och att du känner dig lyssnad på.

Vi på Stödlinjen strävar efter att hjälpa dig hitta vägar framåt som känns genomförbara och viktiga för dig just nu. Ett sätt att göra det på är att arbeta med Motiverande samtal (MI).

För att hålla hög kvalitet på samtalen är det viktigt som rådgivare att lyssna både på sig själv och sina kollegor, därför spelar vi ibland in samtal. Du som blir tillfrågad kan alltid säga nej. Du kan också under samtalet be att få inspelningen avstängd och raderad om du först sagt ja men sedan ångrat dig. Vi finns här för dig och det viktigaste är att du känner dig trygg och bekväm under samtalet.

Om det är okej för dig att bli inspelad kommer vi spara samtalet i max tre månader. Vi är en liten grupp rådgivare som lyssnar tillsammans. Fokus är hur vi som rådgivare kan bli bättre och ge bästa möjliga stöd i varje situation. Är du nyfiken att veta mer är du välkommen att höra av dig!


Tipsa och dela artikeln:


Senast uppdaterad: 2023-09-11

Publicerad: 2023-09-11